Možemo se pohvaliti ekipom dizajnera i programera koji posjeduju znanje i vještinu da ispune sve zahtjeve klijenata.

Izrada sajtova iz Crne Gore a za crnogorske klijente, koji uglavnom misle da naši stručnjaci manje znaju od "stranaca", je Sizifov posao. Kao potvrda naše tvrdnje je veliki broj internet prezentacija koje su veoma slabog kvaliteta ali su ih potpisale "dizajnerske kuće iz inostranstva" i koje su papreno plaćene.

Pozivamo Vas da nam ukažete povjerenje i pružite šansu da pokažemo da naši dizajneri i programeri znaju, ako ne više, onda bar koliko i "stranci".

Tim Leksikona čine grafički dizajner, akademski slikar, tri programera i diplomirani ekonomista. Pružićemo Vam profesionalan konsalting, dizajn, optimizaciju za pretraživače kao i sve ostale usluge vezane za uspješno internet prezentovanje.

Preporučujemo i postavljanje Vaše internet prezentacije na veoma brzom a ujedno i prvom crnogorskom serveru, sa jedinstvenom CG IP adresom i lociranom u Crnoj Gori, pa će vaš sajt biti mnogo bolje rangiran na Google, Yahoo... i ostalim pretraživačima za sve korisnike koji iz Crne Gore traže pojmove vezane za vašu djelatnost.

U nastavku možete pogledati neke od sajtova koje smo uradili.

 

Vas veb sajt je ogledalo vase poslovnosti

 

Nasa primarna djelatnost, izrada veb sajtova za klijente, Crna Gora Podgorica, Budva, Niksic, Bijelo Polje, Bar… podrazumijeva paket uslugu, gdje je dovoljno da nas kontaktirate, i nasli ste sve na jednom mjestu – Web dizajn, registracija domena, hosting (zakup servera) u Crnoj Gori, optimizacija za pretrazivace, redizajn postojeceg sajta, odrzavanje na godisnjem nivou . . . Naravno da nas mozete kontaktirati i ako vam treba samo neka parcijalna usluga iz nase ponude.

Po dogovoru sa klijentom mozemo doci u svaki grad u Crnoj Gori, jer izrada i dizajn web sajta je posao gdje svakako mora biti ukljucen i buduci vlasnik istog. U dogovoru sa Vama odredicemo koji je najbolji naslov za vas sajt, da zadovoljava vase poslovne standarde, a istovremeno i sve zahtjevnije uslove za kvalitetnu optimizaciju. Takodje izbor domena (koji je vasa adresa na netu) mora biti pazljivo osmisljen, jer se isti kasnije moze promijeniti samo na ustrb optimizacije.

Kvalitetna, vizuelno i tehnicki savrsena, ali istovremeno veoma jeftina izrada sajtova je nesto sto u Crnoj Gori danas nude u skoro svim gradovima; Niksicu, Podgorici, Herceg Novom, Ulcinju itd… Ali sta zapravo najcesce dobijate? Kopije drugih sajtova prilagodjene onome sto ste vi trazili, a to je upravo ono sta Google najmanje vrednuje, i te greske je kasnije gotovo nemoguce ispraviti, narocito po pitanju optimizacije.